FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Arrenca la Copa FEEC-Millet per equips amb la Traça Muga a Arànser | FEEC

Notícies - 09/02/2015

Arrenca la Copa FEEC-Millet per equips amb la Traça Muga a Arànser

Esquí de muntanya

La Unió Excursionista Urgellenca ha organitzat aquest cap de setmana la cursa de la Traça Muga, amb una prova d’esquí de muntanya, una de raquetes de neu i una d’snow-running. L’esdeveniment ha acollit l’inici de la 31a Copa FEEC-Millet per equips del calendari d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya, i la segona prova popular del 10è Circuit Català de Raquetes de Neu.

La Traça Muga d’esquí ha reunit a 77 parelles d’esquiadors, un augment de participants qualificat de “notable” per als organitzadors. El podi l’han format la parella entre Gerard Vila (Grup Excursionista Esportiu Gironí GEIEG) i Pere Rullan (Centre Excursionista Pontsicà); Xavier Sadurní (Club Excursionista de Ripoll) i Alfons Gastón (Grup Excursionista de Manlleu); i finalment Sergi Artís (Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà de Llobregat) i Andreu Sarrà (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà). En noies el podi l’han format la parella entre Roser Ortes (Club Excursionista de Ripoll) i Pilar Caixach (Unió Excursionista de Sabadell); Elisabet Bertran (Associació Esportiva Matxacuca) i Pilar Quesada (Club Excursionista Madteam); i Jana Vila (Unió Excursionista Urgellenca) i Helena Salvany (Associació Esportiva Mountain Runners dels Berguedà).

Pel que fa a la prova de raquetes, amb 80 participants, l’organització va preparar una ruta per poder gaudir d’una sortida amb unes vistes molt bones al Cadí i a la Vall del Segre, que malgrat les baixes temperatures, va poder aprofitar les condicions de sol.