FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/09/2014

Annapurna, la botiga d’equipament de muntanya per a dones, ofereix descomptes en productes i activitats

Avantatges

Annapurna, la botiga especialitzada d’equipament de muntanya per a dones, ofereix material per a la pràctica d’activitats per a totes les edats i els nivells. A més, ha esdevingut un espai de trobada per a totes aquelles dones a qui els agradi la natura i la muntanya.

avantatges-feec-annapurna

La botiga Annapurna ha establert un acord amb la FEEC mitjançant el qual ofereix a les federades i els federats un 10 % de descompte en els productes tèxtils, i un 5 % de descompte en el calçat, les motxilles i el material d’escalada per a dones. A més, també ofereixen diferents descomptes exclusius per a la FEEC en activitats i sortides que s’anuncien periòdicament a l’agenda del portal web d’Annapurna, al blog d’Annapurna i a la pàgina d’Annapurna a Facebook.

Annapurna, amb seu al número 48 del carrer del Rosselló de Barcelona, vol apropar els esports de muntanya a les dones i proposa descobrir nous indrets organitzant sortides mensuals per iniciar-se en el trail running o la marxa nòrdica amb els seus grups, a més d’oferir un espai de trobada amb activitats i xerrades.

avantatges-federats-feec-H