FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 09/01/2023

Actualització de l’APP de la FEEC

Federats

Per a poder gaudir de l’APP de la FEEC i totes les seves prestacions, aquesta necessita una actualització o tornar a descarregar per a que tingui un funcionament correcte.

L’ aplicació per a tauletes i telèfons mòbils de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) permet la identificació dels federats directament amb els seus propis dispositius.

Els federats poden portar al telèfon mòbil tota la informació imprescindible com a federat de la FEEC. Amb l’APP els fedrats i federades tindran a les mans la  e-llicència que tindrà el mateix valor que la llicència física en els refugis que tinguin conveni amb la FEEC i en els establiments que s’han adherit a aquesta aplicació. Cal recordar que gràcies a l’acord amb les federacions d’Aragó, Astúries, País Basc i Navarra, aquests descomptes es donaran en tots els refugis d’aquestes federacions.

L’APP de la FEEC va tenir el passat 2022 més de 20.000 descàrregues en les dues plataformes disponible i un bon gruix de federats i federades ja gaudeixen de la seva llicència online.

L’usuari, més enllà de consultar el seu carnet federatiu, podrà entrar també a diferents seccions que proposa la nostra web.

L’App permet consultar les rutes dels senders de Catalunya o bé la disponibilitat de la xarxa de refugis de la FEEC.

Cal remarcar també que des de l’aplicació es pot accedir als avantatges per als federats (descomptes en diferents establiments i activitats). La nova aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa Play-off.

El federat també pot triar si vol rebre notificacions de curses de muntanya, ultra resistència, marxes tècniques, caminades, esquí de muntanya, escalada esportiva, raquetes de neu, formació, alertes allaus, etc. I rebrer informacions a l’instant i comunicats de la FEEC.

Cal destacar també que des de la mateixa APP es pot accedir al portal meteomuntanya per tenir tota la informació necessària per a preparar la teva sortida.

L’App és gratuïta i està disponible a Google Play i App Store.