FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/04/2017

2.000 nens i nenes participen en la 59a Marxa Infantil de Sant Cugat

Societat

La 59a Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat del Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, ha aplegat aquest diumenge 2 d’abril al voltant de 2.000 nens i nenes d’entre 7 i 12 anys. La marxa consisteix en una passejada en parelles que han de recórrer un circuit marcat amb un ritme el més regular possible. La regularitat de cada parella es determina amb els horaris de pas entre els 6 controls.

La marxa transitava per un recorregut de 10,5 km amb un desnivell positiu acumulat de 200 metres al voltant de la Serra de Collserola, que cada parella havia de completar en un màxim de 3 hores.

Enguany, sota el lema “Fem una marxa sostenible!”, l’organització ha volgut donar un impuls cap a una activitat cada vegada més sostenible amb diferents mesures i recomanacions. A més, un euro de cada inscripció ha anat destinat a l’Associació Aprenem, que treballa per la integració d’infants amb autisme.

El president de la FEEC, Jordi Merino, juntament amb l’alcadessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, han donat tret de sortida a la marxa.

Fotos / Ajuntament de Sant Cugat