FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/11/2013

126 parelles participen a la 60a Caminada de Regularitat

Excursionisme

El Centre Excursionista de Badalona (CEB) va celebrar la Caminada de Regularitat amb 126 parelles inscrites el passat 17 de novembre. La climatologia va conduir a 29 de les parelles inscrites a abandonar la prova però, la resta van esquivar a estones les precipitacions i van poder realitzar tota la caminada amb normalitat. Més de seixanta voluntaris van participar en l’organització de l’esdeveniment.

Els guanyadors del Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i de Regularitat van ser la parella del Centre Excursionista Avinyó composta per Joan Viladrich i Josep Maria Costa. La primera parella del Centre Excursionista de Badalona en realitzar els 16 km de caminada fou la de Roger i Elisenda Tejedor, que van quedar quarts a la classificació general.

La 60a caminada de regularitat, que forma part de la XV Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat i, aquest any, per primera vegada, també ha estat el Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Les novetats d’aquesta edició van ser un dels motius pels quals bona part dels participants no eren residents de la zona sinó que s’havien traslladat des de diversos punts de Catalunya per participar-hi.