FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: David Oliete
Foto: David Oliete

Notícies - 01/08/2022

Obert el termini per a presentar candidatures per a l’Ensenya d’Or de la FEEC

Entitats Federats Ensenya d'Or

S’obre el termini per fer les propostes per a la concessió de l’Ensenya d’Or de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que es lliurà en la propera festa de la FEEC.

Les propostes les poden presentar les entitats federades, la Junta Directiva de la FEEC, el Consell General de la FEEC i les diferents vegueries de la FEEC.

Cal presentar les candidatures amb el màxim d’informació possible, en un mateix document que reculli l’historial de la candidatura i una breu justificació del motiu pel qual es mereix l’Ensenya d’Or de la FEEC.

El guardó es lliura per mèrits en: Historial d’activitats, com a col·laborador en òrgans federatius, o com a directiu d’entitat, o com a directiu de la FEEC o com a col·laborador d’entitat i sempre pel seu valor a la tasca, al servei de l’excursionisme i del foment de la vida federativa

Aquest guardó es concedeix una sola vegada i pot tenir caràcter individual o col·lectiu. Tanmateix, la concessió del guardó es pot declarar deserta. El termini per a presentar les propostes és fins al 31 d’octubre de 2022.

Noms com els de Jordi Pons i Josep Manel Anglada, Josep Maria Torras, Manel Cortés o el Servei General d’Informació de Muntanya han estat els últims en recollir aquest guardó.