FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Fermí Marco
Foto: Fermí Marco

Agenda / Formació

Jornada de Reciclatge d’Excursionisme a Muntanyes de Prades

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca a partir d’aquest mes de febrer diferents cursos federatius per poder seguir millorant el coneixement i la seguretat a la muntanya dels federats i federades.

Aquest diumenge 14 de Març es farà una jornada de reciclatge d’excursionisme a  Mont-ral (Alt Camp),  tractarà la seguretat en terreny sec, la conducció, dinàmica de grups i orientació, és per això que els alumnes hauran de portar una brúixola plana. Aquesta formació es farà seguint el protocol sanitari i la normativa establerta en el DOGC 8335 SLT 275/2021.

El curs, està destinat als federats que de forma voluntària, col·laboren amb les activitats formatives que es fan a l’entitat excursionista i oberts a tots els federats i federades.

El material necessari així com l’horari i lloc de trobada, es confirmarà el divendres 12 de març a través del correu electrònic dels inscrits.  Els alumnes necessitaran a part de la brúixola, menjar, beure i roba adequada per la pràctica a la muntanya.

Per accedir al reciclatge, s’ha de disposar de la llicència federativa anual 2021. L’ECAM expedirà un certificat per la mobilitat.

El cost del curs serà de 5€ i el calendari pot ser subjecte a algun canvi.

Procediment i termini d’inscripció: Les persones que vulguin inscriure’s al curs hauran de fer-ho a través del gestor d’inscripcions fins al dia 11 de març. El mínim per fer el curs és de 12 inscrits.

Per més informació contactar amb l’ECAM, ecam@feec.cat o al telèfon 683701521.

Objectius

L’objectiu d’aquesta formació és complementar els coneixements de conducció i seguretat dels formadors i col·laboradors de les entitats, a través dels tècnics especialistes de l'ECAM. Al curs s'ampliaran continguts de seguretat, conducció, dinàmica de grups, progressió, interpretació del medi i orientació.