FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Revista Vèrtex - 274

Anna Comet; atleta tot terreny

Setembre-octubre 2017

Entrevista Anna Comet . Elisenda Palou

Anna Comet és una de les atletes tot terreny de referència al país. Polivalent i sempre disposada a afrontar nous reptes, aquesta gironina establerta a Osona ens ha obert el seu àlbum de records d’una carrera esportiva que l’ha duta a fer girs constants per adaptar-se al seu moment personal.

Gran travessa al Pallars. Cesc Capdevila

Descrivim les etapes pallareses de Ramat de Camins, una nova ruta que passa per setanta pobles del Pallars, la Val d’Aran i l’Alta Ribagorça. Aquesta gran travessa es deixa portar per les paraules de Camilo José Cela i Josep Maria Espinàs, més de cinquanta anys després que els dos grans escriptors publiquessin els seus llibres sobre l’anomenat Pirineu de Lleida.

Els catorze vuit mils d’Òscar Cadiach. Xavier Maduell

El tarragoní s’ha convertit en l’alpinista més veterà que aconsegueix escalar els catorze cims més alts de la Terra. Cadiach tanca així una trajectòria que va començar l’any 1984 al Nanga Parbat. Ens preguntem si aquest serà el darrer repte d’aquest vell roquer.

Descens integral de l’Ebre amb BT. Manel García

Diuen que l’Ebre és un riu ple de vida i que per a tots aquells qui conviuen al seu costat simbolitza un sentiment de pertinença que els apropa des de Cantàbria fins al Delta. Seguim el sender GR 99 i resseguim els més de nou-cents quilòmetres vora el riu amb bicicleta de muntanya.

 

Crèdits

VÈRTEX 274, SETEMBRE-OCTUBRE 2017

EDITA: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya - Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada

Rambla 41, pral. 08002 Barcelona
Tel. 934 120 777 Fax 934 126 353
vertex@feec.cat

DIRECCIÓ: Quim P. Casadesús

CAP DE REDACCIÓ: Xavier Maduell

 

CONSELL ASSESSOR: Josep Maria Arias, Armand Ballart, Rosa Maria Bosch, Eliseu T. Climent, Samuel Colomer, Francesc Domènech, Jordi Fortuny, Josep Llusà, Jordi Merino, Adriana Olsina, Vicent Partal, Carme Porta, Ester Sabadell, Lluís Simó i Joan Maria Vives.

HAN COL·LABORAT EN AQUEST NÚMERO: Armand Ballart, Judit Baseiria, Rosa Maria Bosch, Dani Bruguerolas, Cesc Capdevila, Marieta Cartró, Núria Casaldàliga, Eliseu T. Climent, Quim Farrero, Enric Faura, Manel García, Josep Llusà, Elisenda Palou, Laura Pifarrer, Marc Pinsach, Marta Sánchez i Ivan Torres.

COL·LABORADORS GRÀFICS: David Ariño, Oriol Baró, Juan Manuel Borrero, Tali Campillo, Roger Cararach, Adrià Chueca, Zeb Engberg, Chema García, Albert Giné, Carlos Llerandi, Esther Llorens, Eline le Menestrel, Anna Mongay, Miguel Navarro, Enric Puig, Albert Pujol, Iván Salazar, Pep Serra, Josep Sunyé, Josep Vidal i Síllvia Vidal.

PUBLICITAT, ADMINISTRACIÓ I VENDES: Consol Rodríguez 

SUBSCRIPCIONS I ATENCIÓ AL LECTOR: vertex@feec.cat

CORRECCIÓ LINGÜÍSTICA Xavier Maduell

MAPES: MCH

MAQUETACIÓ I DISSENY: Ió Lab - Jaume Marco

IMPRESSIÓ: Litografia Rosés, SA

DISTRIBUCIÓ: SPM, SL / Llibreria Altaïr, SL

Dipòsit legal: B. 36121-1965

ISSN: 0042-4420

Reservats tots els drets. Aquesta publicació no pot ser reproduïda ni totalment ni parcial sense consentiment de l’editor. Tampoc no pot ser transmesa per cap mitjà o mètode, ja sigui electrònic, mecànic o d’altre tipus.

Vèrtex no es fa responsable de les opinions i valoracions subjectives que els col·laboradors puguin fer en els articles publicats a la revista.

Vèrtex adverteix al lector que la pràctica dels esports de muntanya comporta riscos i aconsella extremar-hi les precaucions.


Membre de:

Amb el suport de: