FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/07/2014

Xavier Espiña i Montse Bacardit guanyen la Cursa per Alta Muntanya la Ribalera 2014

Curses per Muntanya

La població pallaresa de Tírvia ha acollit aquest cap de setmana la Cursa per Alta Muntanya la Ribalera, organitzada per l’Agrupació Excursionista de Catalunya dins el calendari del Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, amb victòria de Xavier Espiña (Centre Excursionista Guissonenc Blue Motors) i Montse Bacardit (Club Excursionista Aran) a la prova de 38 quilòmetres.

En la categoria masculina, el podi de La Ribalera l’han completat Josep M. Pijuan (Borges Trail – AAEET) i Jordi Marco (Blue Motors Ponts), mentre que en categoria femenina, Lola Brusau (Club Excursionista Uecanoia) ha quedat 2a i Sílvia Puigarnau (Centre Excursionista Guissonenc) 3a. La prova de 23 quilòmetres l’han guanyada Sergi Furio (Club Esquí La Pobla de Segur), Xavier Torrecillas (Casa Rural M. Antònia), i Ferran Bolaño (Unió Excursionista Catalunya de Gràcia). En noies, el podi l’han completat Alessia Bertolino (Triatló Penedès Costa Daurada), Vanessa Grijalba, i Karina Abatedaga (Tremp Runners).

La propera cita del calendari és la 5a Vertical Cabanera, organitzada pel Club d’Esquí de la Pobla de Segur a la Torre de Capdella, a la Vall Fosca (Pallars Jussà), el 12 de juliol.