FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/04/2016

Se suspèn la cursa d’esquí de muntanya Pocatraça a causa de la manca de neu

Esquí de muntanya

La 17a edició de la Pocatraça-Memorial Esteve Soler, organitzada per el Centre Excursionista d’Olot, que s’havia de disputar a la Vall de Núria, el diumenge 3 d’abril, ha hagut de ser suspesa degut a la manca de neu. La cursa era la penúltima prova puntuable del calendari competitiu de la Copa FEEC-Millet d’esquí de muntanya per equips.

Aquest és el comunicat oficial publicat per el Centre Excursionista d’Olot:

“Degut a la manca de neu ens veiem obligats a suspendre la XVII Pocatraça i la Marxa Popular Sant Bernat, programada per aquest diumenge 3 d’abril a Vall de Núria.

Malgrat la important nevada de mitjans de març les altes temperatures que hem patit els últims dies han fet minvar el mantell nival a unes condicions no aptes per a la pràctica segura de l’esquí de muntanya, sobretot en les baixades i l’últim descens. És per aquesta raó que ens veiem obligats a anul·lar la XVII Pocatraça i la Marxa Popular Sant Bernat del proper diumenge 3 d’abril de 2016.

Des del Centre Excursionista d’Olot agraïm a tots els participants inscrits, patrocinadors, col·laboradors i voluntaris la seva predisposició vers la nostra cursa. La tarda del dia 1 d’abril enviarem un correu electrònic a totes les persones inscrites on s’explica la manera com farem el retorn econòmic de la seva inscripció.

Esperem poder retrobar-nos tots plegats a la propera edició l’any 2017”.

Les fotografies mostren l’estat actual d’algunes de les zones del recorregut que havia previst l’organització.

Fotografies / Centre Excursionista d’Olot