FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pau Aguilera
Foto: Pau Aguilera

Notícies - 23/12/2020

L’inici de les competicions d’esquí de muntanya de la FEEC s’ajorna

Esquí de Muntanya

El 27 de desembre era la data marcada en vermell per l’inici de les competicions d’esquí de muntanya que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La 8a edició de la Crononúria, organitzada des de la UE Vic, havia de donar el tret de sortida a la 16a Copa Catalana de Curses Verticals FGC, l’estació de Núria tornava a ser un cop més el primer pas de la temporada per els esquiadors catalans que arriben ja amb diferents pòdiums estatals i internacionals aquest any.

Finalment el darrer DOGC del govern català on es mantenen prohibides les competicions nacionals ha fet ajornar la prova que se celebrarà el pròxim 23 de gener.

Si la Crononúria ja ha anunciat data, no ho ha fet de moment la Crononiu (La Molina Club d’Esports) que s’havia de celebrar el 9 de gener a l’estació de La Molina i que ara per ara està ajornada però sense data.

La tercera prova de la Copa Catalana de Verticals, la Vertical Valls d’Àneu manté data el 31 de gener a l’estació d’Espot.

La Copa sense ‘Traça’

No comés la Copa Catalana de Verticals FGC, s’ha vist alterada. El tret de sortida de la 37a Copa FEEC-Dynafit també s’ha vist afectada de ple per la pandèmia. La primera cursa del calendari de la competició la Traça Catalana, que s’havia de disputar el pròxim 10 de gener a Els Angles (Capcir), ja ha anunciat la seva suspensió. La prova nordcatalana organitzada des del  Club SMCC es troba situada en territori administratiu francès i les restriccions mínim fins al 20 de gener ja han fet que des de l’organització s’hagi anunciat que se suspèn aquesta tradicional cursa.

La Copa FEEC-Dynafit queda reduïda a tres proves i començarà a Andorra el 21 de febrer si les condicions ho permeten.

Cal recordar que aquest passat 12 de desembre ja es va suspendre la primera prova del calendari Open que s’havia de celebrar al Pas de la Casa (Andorra).

 

Consulta el calendari