FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/05/2018

Les Pubilles Escaladores tornen a Montserrat

Escalada

La trobada de Pubilles Escaladores, amb el suport de l’Associació Excursionista 4000 peus de Collbató i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya dins del programa Dona i Esport, torna a Montserrat en la seva setzena edició. Els dies 2 i 3 de juny, la Muntanya Màgica acollirà la més gran concentració de dones escaladores que podran gaudir de la infinitat de sectors de tot tipus d’escalada que aquesta pot oferir.

La trobada és oberta a tota dona escaladora que vulgui participar i el programa previst per aquest cap de setmana és el següent:

Dissabte 2 de juny:

  • Recepció de les assistents a l’Escola Mansuet (Collbató) a partir de les 9:00 h.
  • Pràctica durant tot el dia a les diferents zones d’escalada.
  • A la tarda, diferents tallers i projecció i col·loqui de la pel·lícula Encordades
  • Sopar i sorteig de material.

Diumenge 3 de juny:

  • Esmorzar i pràctica lliure a les diferents zones.
  • A la tarda, finalització de la Trobada i comiat.

Per conèixer més el grup de les Pubilles Escaladores, veure detalls d’aquesta edició i de les anteriors es pot consultar el seu bloc , així com el grup de Facebook des d’on comencen a organitzar-se i compartir experiències prèvies i posteriors a la Trobada.

El preu de la inscripció és de 19 € i estarà oberta fins al 27 de maig per les federades i inclou el sopar, l’esmorzar i la samarreta, i de 24,4 € per a les no federades. En aquest últim cas inclou també el carnet federatiu temporal per als dos dies de la jornada. Aquesta es pot formalitzar a través d’aquest enllaç

Més informació