FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/06/2017

LensSport ofereix descomptes en ulleres esportives per als federats

Avantatges

LensSport ofereix a tots els federats de la FEEC dos tipus de descompte per la compra d’ulleres esportives. Si les ulleres esportives són graduades ofereix un 10% de descompte sobre el seu preu final, mentre que si no són graduades, el descompte ascendeix al 20%.

LensSport porta més de 20 anys assessorant i ajudant als esportistes per tal que gaudeixin més de l’esport que practiquen. El seu objectiu és cuidar la salut visual de l’esportista i proporcionar-li eines que millorin el seu rendiment esportiu. Darrere d’aquesta empresa hi ha l’Óptica Prieto, especialitzada únicament i exclusivament en ulleres esportives, tant graduades com sense graduar.

Actualment no només estan ajudant a millorar la visió, sinó que també estan ajudant a millorar com veu el nostre cervell, a millorar el seu rendiment visual i, per tant el seu rendiment esportiu. A través d’exercicis d’entrenament visual poden millorar moltes habilitats dels esportistes que estan relacionades amb el temps de reacció visual, la coordinació ull-mà, la capacitat d’enfocament, la visió tridimensional, etc. I potenciar aquestes habilitats ajuda a ser millors esportistes.

“No veiem el món amb els nostres ulls, sinó a través d’ells”, Laurance McDonald