FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/04/2016

La FEEC estrena nova App per als federats

La nova aplicació per a tauletes i telèfons mòbils de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) permet la identificació dels federats directament amb els seus propis dispositius.

A partir d’ara amb el teu mòbil podràs tenir tota la informació imprescindible com a federat de la FEEC. El federat en té prou amb el seu DNI i la seva data de naixement per identificar-se amb el seu carnet federatiu vigent i tots els detalls d’aquest. La nova e-llicència tindrà el mateix valor que la llicència física únicament i exclusivament en els refugis de la FEEC i en els establiments que s’han adherit a aquesta aplicació.

L’usuari, més enllà de consultar el seu carnet federatiu, podrà entrar també a diferents seccions que proposa la nostra web.

L’App permet consultar les rutes dels senders de Catalunya o bé la disponibilitat de la xarxa de refugis de la FEEC.

Cal remarcar també que des de l’aplicació es pot accedir als avantatges per als federats (descomptes en diferents establiments i activitats). La nova aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa Play-off.

El federat també pot triar si vol rebre notificacions de curses de muntanya, ultra resistència, marxes tècniques, caminades, esquí de muntanya, escalada esportiva, raquetes de neu, formació, alertes allaus, etc.

L’App és gratuïta i està disponible a Google Play i App Store.

Captura de pantalla 2016-04-21 a les 18.51.47