FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/12/2013

La FEEC celebra el Dia Internacional de les Muntanyes amb un concurs fotogràfic

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) anima a tothom a celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes amb un concurs de fotografies de muntanya. La FEEC ha organitzat aquest concurs, coincidint amb el Dia Internacional de les Muntanyes i la campanya de la plataforma We Love Mountains.

Per participar al concurs, cal enviar les fotografies a través de les xarxes socials com Facebook, Instagram o Twitter amb els dos hashtags #welovemountains i #FEEC, indicant el lloc des d’on han estat fetes.

Aquestes fotografies formaran part d’un àlbum especial al Facebook de la FEEC, a partir del qual es triarà una foto que sortirà publicada a la revista Vèrtex. La data límit per enviar fotografies i participar en el concurs és el proper dilluns 16 de desembre.

Dia Internacional de les Muntanyes

Des de l’any 2003, l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) promou cada 11 de desembre el Dia Internacional de les Muntanyes amb l’objectiu de fomentar la protecció de les serralades i els boscos del planeta. En aquesta edició, un vídeo recorda aquest compromís amb les muntanyes.