FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pau Aguilera
Foto: Pau Aguilera

Notícies - 12/02/2021

El federats que competeixen tornen al seu terreny de joc

Entitats Federats

Després de molts mesos sense poder preparar competicions fora de les restriccions territorials establertes, els federats que competeixin en competicions permeses en els calendaris oficials, poden des d’aquest passat dilluns 8 de febrer realitzar entrenaments en el seu terreny de joc.

Els federats de la FEEC s’han trobat amb la dificultat afegida en moltes poblacions de no tenir muntanya amb alçada suficient per preparar curses per muntanya o muntanya amb neu per les competicions d’esquí de muntanya. Per aquest motiu des d’aquest dilluns i un cop els calendaris oficials es tornaran a posar en marxa, com a proves que serveixen per a poder confeccionar les respectives seleccions catalanes, els federats poden sortir a realitzar entrenaments fora dels límits comarcals però sempre dins del territori català.

Segons les FAQS que ha publicat la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física:

Qui està exempt del confinament comarcal?

Estan exempts de la limitació de mobilitat comarcal els/les esportistes següents:

  • El col·lectiu d’esportistes que hagin d’assistir a entrenaments per prendre part en competicions professionals, professionalitzades, estatals i internacionals o anar a competir en aquestes proves.
  • El col·lectiu d’esportistes federats que hagin d’assistir a entrenaments per prendre part en competicions catalanes que donen accés a categories estatals o anar a competir en aquestes proves
  •  Els/les esportistes que tinguin la consideració de professionals, així com els/les esportistes que tenen la qualificació d’esportista d’Alt Nivell i d’Alt Rendiment i els assimilats a nivell de l’Estat espanyol

 

Seguint aquests criteris els federats FEEC poden començar a preparar els calendaris de campionats estatals, internacionals i nacionals (classificatoris per a estatals i internacionals)

Els federats hauran de descarregar-se els certificats per entrenaments i competicions a l’àrea privada de la FEEC.

La llicència de la FEEC vigent

Tot i el decret d’estat d’alarma la llicència federativa de la FEEC seguirà en vigència i per tant seguirà donant cobertura als federats i federades. Els federats han de tenir actualitzada la llicència de 2021.

Les entitats podran seguir fent sortides amb grups estables dins del àmbits i limitacions marcades des del govern català. Des de la FEEC recomanem limitar la mobilitat el màxim possible.

 

Consulta el DOGC 8335 SLT/275/2021