FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/02/2019

El ‘Dia del cim’ pujarà al Puigdefrou

100 cims

La proposta del “Dia del cim”, una activitat complementària a l’activitat dels “100 Cims”, anirà enguany a la comarca de la Selva. El Comitè dels “100 Cims”, com en anys anteriors, proposa compartir una excursió a un cim que, en una futura ampliació del llistat de cims, podria figurar-hi. Aquest any, el cim escollit és el Puigdefrou (838), al terme municipal de la Cellera, el dissabte 2 de març.

Tothom qui ho desitgi pot acompanyar els membres del Comitè a fer l’excursió. Només cal estar federat i tenir en compte que no es tracta d’una sortida col·lectiva ni guiada, tothom qui hi assisteixi ho fa sota la seva responsabilitat i, malgrat que hi ha un itinerari previst, pot variar en funció de les circumstàncies. Els participants han de ser autosuficients (menjar i beguda), perquè es dinarà tot fent l’excursió.

El punt de trobada serà al pàrquing del passeig del Carrilet, a prop de la confluència amb el passeig de l’Estació. L’hora de trobada és a les 8.30 del matí i l’hora de sortida de l’excursió serà a les 9 h. Està previst pujar al cim per Becdejuvell i fer una baixada més suau pels Gorners, Plantadís i la font del Bassi. El desnivell positiu és de gairebé 700 m i cal comptar 1 h 45 min de pujada i un parell d’hores llargues de baixada.

No cal inscripció, però s’agrairà als interessats en participar a l’excursió que ho comuniquin a través del correu electrònic 100cims@feec.cat.