FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Destacada actuació de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu a Racchettinvalle | FEEC

Notícies - 11/02/2014

Destacada actuació de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu a Racchettinvalle

Raquetes de neu

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha participat en la segona prova de la Copa d’Europa de Raquetes de Neu, aquest cap de setmana passat. La competició ha tingut lloc a la ciutat italiana de Sestriere, situada a la regió del Piamont, i ha sigut la 14a edició de la Racchettinvalle.

Els esportistes catalans han tingut una molt bona actuació. En categoria masculina destaquen les actuacions de Gabriel Crosas (CE Torelló) que ha finalitzat la cursa en cinquena posició, Jordi Uró (AE Mountain Runners del Berguedà) que ha quedat novè, Albert Ferrer (CE Uecanoia) que ha quedat desè i, finalment, Rafa Parés (Mountain Runners) que ha aconseguit una quinzena posició.

En categoria femenina Laia Andreu (CE Callús) ha pujat al podi en segona posició i Mavi Gil (CE Solsonès) ha aconseguit el quart lloc seguida per Laia Cuevas (AE Matxacuca) que ha quedat cinquena.

La cursa ha començat a les 11 hores i ha tingut un recorregut aproximat de 8 quilòmetres i 200 metres de desnivell. L’entrega de premis ha tingut lloc a la mateixa població a les 15 hores.

Calendari 2014

Les properes competicions que marquen el calendari europeu de raquetes de neu  tindran lloc a les Valls d’Àneu (Catalunya) el 23 de febrer i a Master des Nieges (França) el 16 de març.