Òscar Luque guanya la Cursa de l’Eramprunyà i Javier Torres el canicròs, a Gavà | FEEC

Notícies - 26/02/2015

Òscar Luque guanya la Cursa de l’Eramprunyà i Javier Torres el canicròs, a Gavà

Curses per Muntanya

La Unió Muntanyenca Eramprunyà ha organitzat aquest diumenge 22 de febrer la 3a Cursa de l’Eramprunyà, prova enguany inicial del 13è Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que s’ha fet coincidir amb el Canicròs de l’Eramprunyà, organitzat per la mateixa entitat, i dins el calendari del 5è Premi FEEC de Canicròs 2015.

El recorregut de la cursa, de 23 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, travessa els termes de Gavà i Begues pel Parc del Garraf amb espectaculars vistes sobre el delta del Llobregat. Aquest any hi van participar 182 participants i Òscar Luque, de l’Associació Excursionista Amics de Santa Coloma de Cervelló, va travessar la meta en primera posició, amb un temps d’1 hora, 59 minuts i 13 segons i Raquel Velasco va fer el mateix en categoria femenina, amb un temps de 2 hores, 39 minuts i 18 segons. Els podis els van completar David López (2 hores, 2 minuts i 52 segons) del Club Esportiu Garraf Runners, i Jose Guerrero (2 hores, 4 minuts i 5 segons) en homes, i Neus Vidal (2 hores, 43 minuts i 9 segons) i Cristina González (2 hores, 53 minuts i 36 segons) de l’Agrupació Excursionista Talaia, en dones.

Javier Torres i Nausica Comadó guanyen el Canicròs de l’Eramprunyà

Mentre la Cursa de l’Eramprunyà obria el Circuit Català de Curses per Muntanya d’enguany, la modalitat del Canicròs tancava el 5è Premi FEEC Canicròs amb 76 participants. La prova, de 7,2 quilòmetres i 266 metres de desnivell acumulat, l’han guanyada Javier Torres i el seu gos Lur amb un temps de 25 minuts i 44 segons, i Nausica Comadó amb Leeloo amb un temps de 33 minuts i 25 segons. Els podis els van completar Franciso Javier Lorente (27 minuts) i Albert Traveria (28 minuts i 5 segons) del Centre Excursionista de Torelló, i Inés Hernández i Anna Garcia.