Feec Notícies -

Notícies - 19/05/2014

Molt bon paper de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya a Penyagolosa

Curses per Muntanya

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, patrocinada per Buff, ha participat aquest cap de setmana a la CSP-115 de la Penyagolosa Trails, disputada al Parc Natural de Penyagolosa (Castelló) dissabte 17 de maig. La prova, que s’iniciava al nivell de mar, s’enfilava fins als 1.280 metres, fins al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa i acumulava 5.439 metres de desnivell.

logo-buff-1La cursa la va guanyar el corredor de Salamanca, Miguel Heras, amb un temps d’11 hores i 31 minuts. El podi el van completar l’andalús Dani García i l’aragonès Miguel Caballero. Gerard Morales, de la Selecció Catalana, va aconseguir una 4a posició amb un temps de 12 hores i 26 minuts. En 6è lloc va arribar Joan Salamaña, també de la Selecció Catalana. En categoria femenina, la basca Silvia Trigueros va aconseguir la victòria, seguida de l’andalusa Noelia Camacho i de la corredora de la Selecció Catalana de la FEEC, Judit Lamas.

Enguany, l’Ultra Trail de Penyagolosa ha estat el Campionat d’Espanya de curses d’ultraresistència, del que s’han proclamat campions Miguel Heras i Silvia Trigueros.