La Setmana de Muntanyisme de Badalona és cita pels apassionats de la muntanya


L’Agrupació Excursionista Bufalà consolida una de les cites obligatòries pels apassionats de la muntanya amb la seva trenta-quatrena edició: la Setmana de Muntanyisme al Teatre Principal de Badalona. La cita comptarà amb tres grans protagonistes que durant els 13,14 i 15 de maig explicaran la seva experiència.

Patxi Usobiaga serà el primer en inaugurar la cita el dilluns 13 de maig amb el documental ‘Sin Límites’. L’escalador ens convida a conèixer la vida d’un escalador professional i campió del món, i com de la nit al dia la seva carrera es veu forçadament aturada per tornar a connectar amb l’escalada des d’una altra perspectiva.

El dimarts 14 de maig, Maria Benach, Lluc Macià, Alberto Ginés i Dani Salas, de la productora Documalia Produccions, pretenen narrar l’aventura diària d’un grup de 5 joves escaladors i escaladores que han de compaginar estudis i vida quotidiana. Un documental carregat d’emocions, inquietuds, reflexions i experiències derivades de l’entorn personal de cada protagonista.

L’asturiana Rosa Fernández serà la protagonista que tancarà la setmana el dimecres 15 de maig i ens explicarà com combina la seva activitat alpinística amb projectes solidaris, i ens mostrarà com amb la seva constància, perseverança i tenacitat va aconseguir ser la primera dona espanyola a assolir el cim més alt de cadascun dels continents. El documental ‘Las 7 Cumbres’ preten explicar els cims coronats arreu del món: l’Everest (8.868 m) a l’Àsia, l’Aconcagua (6.959 m) a Sud-Amèrica, el McKinley (6.194 m) a Nord-Amèrica, la Piràmide de Carstenz (5.030 m) a Oceania, l’Elbrús (5.642 m) a Europa, el Vinson (4.897 m) a l’Antàrtida i el Kilimanjaro (5.895 m) a l’Àfrica.