La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya arriba a Rússia


La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya es resisteix a tancar temporada. Després d’una treballada novena posició aconseguida per Clàudia Sabata (Club Esquí Berguedà) i Maria Illa (Club Muntanyenc Sant Cugat) a la Pierra Menta, el combinat català ha viatjat a Kamchatka (Rússia) per disputar la Kamchatka Race, prova de la ISMF European Series.

Els seleccionadors Xavi Sadurní i Joan Cardona s’han emportat un grup de sis esquiadors per disputar la prova vertical i la individual de la sèrie europea. Maria Illa, segueix el seu tour internacional després de ser present a la primera prova de la Grande Course. També els actuals campions catalans d’esquí de muntanya per equipsPau Coll (Ski Club Camprodon) i Jordi Alís (Club Esquí Cerdanya Skimo Team), es voldran fer un lloc al podi rus. Els tècnics també compten amb Júlia Casanovas (Club Esquí Cerdanya Skimo Team) i amb el subcampió de Catalunya d’esquí de muntanya, Joan Reyné (Ski Club Camprodon) i qui va tancar el podi del campionat, Marc Solà (Ski Club Camprodon).

Els esportistes han estat duent a terme diversos entrenaments per arribar en forma a la prova vertical del divendres 3 de maig. Dissabte 4 serà el torn de la cursa individual. Així, el passat dimarts, els joves van pujar al cim d’Ostri (2.552 m), i el dimecres dia 1 van tenir membres del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Kamchatka com a guies, únic a Rússia.

Els catalans estan a punt per disputar la penúltima prova de la temporada, que es tancarà a Iran amb la Damavant International Festival el 13 de maig. Aquí, tres joves viatjaran fins a Polur, Tehran per fer-se amb l’última prova de la ISMF Asian Series.

Amb el patrocini
Stampa
Imagen1
Julbo
Amb la col·laboració
Pomoca
BUFF
logo enforma casco 7x3,5