La Selecció Catalana de Curses per Muntanya, a la Cameta Coixa | FEEC

Notícies - 28/02/2014

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya, a la Cameta Coixa

Curses per Muntanya

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC) va concentrar-se el passat cap de setmana, per tercer any consecutiu a Miravet (Ribera d’Ebre), convidada pel CEM la Cameta Coixa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Miravet. Els esportistes  assistents a la concentració, dirigits pel seleccionador Fernando Rosa, van ser: Roberto Sancho, Èric Díaz, Josep Mª Pijuan,  Montse Martinez, Pere Rullan, Dani Tristany i els joves Sub-23 Manu Rullan i Diego Cardozo.

Dissabte al matí, els assistents, van realitzar un treball anaeròbic mitjançant series curtes en pujada i a la tarda, desprès d’una suau carrera, és va treballar la tècnica de cursa. A més, el CEM, va organitzar unes xerrades a càrrec del fisioterapeuta Joan Ramon Margalef on es va parlar sobre la prevenció de lesions. Tot seguit la Selecció Catalana de Curses per Muntanya per al 2014, i la FEEC van fer entrega d’una placa en agraïment al tècnic de la Selecció Kiku Soler. La Selecció també va presentar  els seus objectius per aquest any.

Diumenge, els corredors catalans també van participar a la Cursa de Muntanya la Cameta Coixa, una de les curses per muntanya més emblemàtiques del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre i amb més de 600 participants, per començar a agafar ritme de competició, amb 18 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. Els corredors catalans Pere Rullan i Èric Diaz van aconseguir la 2a i 3a posició, respectivament, darrere de l’aragonès Miguel Caballero. En noies va guanyar la balear Eva Maria Moreda.

logo-buff-1A l’entrega de premis, la selecció catalana patrocinada per Buff va agrair al CEM la Cameta Coixa i a l’ajuntament la seva col·laboració i li va fer entrega d’una placa commemorativa.