Feec Notícies -

Notícies - 02/11/2017

La Roures Extrem clausura la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència 2017

Curses per Muntanya

La Roures Extrem, organitzada pel CE Alliberadrenalina, clausura el dissabte 4 la 6a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La cursa, amb sortida i arribada a Montblanc, és una evolució de la prova que ja es va disputar l’any passat amb una distància més curta (71 kms) i que llavors va formar part de la copa de curses de resistència.

Enguany, la Roures Extrem presenta un recorregut de 90,5 quilòmetres, amb 5.400 metres de desnivell positiu. Un recorregut que cobreix algunes de les parts més desconegudes i salvatges de les muntanyes de Prades i que guarda més d’una sorpresa pels corredors que no coneguin la zona.

Després d’haver-se celebrat ja tres proves de la copa, Isaac Riera és el màxim favorit per emportar-se el títol final. En dones, Àngels Centelles (AAEAT) també ho té tot de cara per fer-se amb el títol. Cal recordar que tots dos corredors ja es van proclamar campions de Catalunya de Curses d’Ultraresistència a l’Ultra Trail Trepitja Garrotxa, el passat 22 d’octubre.

La Roures Extrem s’emmarca dins de la Marxa dels Roures, una festa de les curses per muntanya que s’ha consolidat com una de les dates més importants dins del calendari català. A més de la prova reina a Montblanc també es correran quatre curses més, entre els 42 i els 8,3 quilòmetres, a més de donar-se el tret de sortida del 8è premi FEEC-Canicròs.