La Marxa del Garraf torna a tancar el circuit català de caminades de resistència


El Circuit Català de Caminades de Resistència s’ha acomiadat amb la 25a edició de la Marxa del Garraf, organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà, el passat 10 de novembre. Els excursionistes han realitzat 48 quilòmetres i 3300 metres de desnivell acumulat, fins arribar a la cota més alta a uns 534 metres aproximadament.

La sortida s’ha donat a les 6 del matí a la Plaça de Jaume Balmes a Gavà i els caminaires han tingut un màxim de 13 hores per realitzar tot el recorregut circular. Sortint des de la població, la caminada s’ha dirigit cap el Turó de Fanxó, Puig del Pi, Puig d’en Vinyals fins arribar a la cota mínima de l’excursió, al Garraf. Des d’aquest punt, s’han endinsat per camins i corriols cap al punt més alt de la sortida que es trobava al quilòmetre 35. A partir d’aquí, només els ha quedat la baixada visitant la població de La Sentiu de Sió (la Noguera) fins arribar a la línia de meta una altra vegada a Gavà.

Donar les gràcies a tothom que ha participat aquest any al circuit i, en especial, al Xavier Capdevila, que gràcies a ell tenim un gran àlbum de fotografies de les diferents marxes del calendari.

Fotos / Xavier Capdevila