Feec Notícies -

Notícies - 21/05/2014

La cursa per muntanya de la Faiada celebra la seva setena edició

Curses per Muntanya

La Mitja Marató de la Faiada, al municipi del Pont de Suert (Alta Ribagorça), ha celebrat el passat diumenge 18 de maig la seva setena edició. La prova, que forma part del Circuit Català de Curses per Muntanya, l’organitza el Centre Excursionsita de l’Alta Ribagorça i consta de 21 quilòmetres i quasi 1.700 metres de desnivell positiu, amb un recorregut alternatiu de 13 quilòmetres.

El primer classificat de la prova va ser Pere Rullan (Centre Excursionista Pontsicà Blue Motors), en segon lloc, Josep M. Pijuan (Borges Trail-AAEET) i, en tercer lloc, Manuel Rullan (Centre Excursionista Pontsicà Blue Motors). En noies la vencedora va ser Sílvia Puigarnau (Centre Excursionista Guissonenc), i el podi el van completar Rosa Aitana Guivernau (Club d’Esquí de La Pobla de Segur) i Pepa Repes (Club Excursionista Vilaller).