La 1a Marxa Popular NòrdiCEC tancarà la temporada de Marxa Nòrdica


El calendari no competitiu de Marxa Nòrdica de la FEEC donarà per finalitzada la temporada el proper 1 de desembre, amb la marxa NordiCEC, organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya. Per totes aquelles persones que s’animin a participar-hi, es realitzarà un itinerari circular de 10 quilòmetres  i un desnivell positiu de 365 metres, des del Velòdrom d’Horta (Barcelona) passant per Llars de Mundet, turó del Trac, turó de Sant Cebrià, font de la Marquesa, Can Papanaps i finalitzarà al mateix Velòdrom d’Horta.

La programació començarà a les 8:30 del matí, on els marxaires podran recollir el seu dorsal i preparar-se per la la xerrada tècnica i els tallers formatius, per escalfar i agafar la tècnica de la marxa nòrdica. No serà fins les 10 hores que es començarà la ruta on diferents instructors titulats acompanyaran als caminaires durant tot el recorregut per ajudar-los a millorar la seva tècnica.

Durant la caminada s’hi trobaran diferents avituallaments, amb líquis i sòlids, a la carretera Tibidabo perquè ajudin als participants a recuperar forces. També hi ha un punt de la caminada on s’hi troba una font per poder beure aigua.

Les inscripcions es poden realitzar fins el mateix dia de la caminada a través de la seva pàgina web.

Amb el patrocini
Bendhora