Feec Notícies -

Notícies - 29/05/2018

Imma Boada i Gerard Españó s’emporten l’Ultra Cerdanya

Curses per Muntanya

La Marató Ultra Cerdanya, organitzada pel Club Esportiu Cerdanya Pirineus, ha acollit la segona prova de la copa catalana de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el 26 de maig, a Puigcerdà.

La prova, amb un circuit de 42 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu, és un dels recorreguts més bonics de les curses d’aquesta distància de Catalunya i enguany ha reunit a 350 corredors. La cursa ha sortit des de Bellver de Cerdanya i ha passat per llocs tan emblemàtics com el poble de Meranges, el refugi i l’estany de Malniu, o Fontanera, per acabar arribant al centre de Puigcerdà.

La prova va tornar a ser un èxit organitzatiu i d’incripcions i va exhibir un circuit molt tècnic. Les condicions meteorològiques van fer que els participants trobessin un terreny en condicions diverses amb força fang i neu a les parts més altes.

Imma Boada i Gerard Españó guanyen la Marató Ultra Cerdanya

Gerard Españó (AE Mountain Runners del Berguedà) ha estat el millor entre els homes i s’ha proclamat guanyador de la Marató Ultra Cerdanya amb un temps de 4h26min44seg, superant Lluís Vila i Jordi Martínez que han completat el pòdium.

En categoria femenina, la victòria se l’ha emportat Imma Boada (CE de Muntanya Vall de Camprodon), amb un molt bon temps de 5h27min09seg. A Boada l’han acompanyat Irene Torres i Marta Muixí.

Pel que fa als més joves en categoria cadet, el Short-Trail que es va disputar a Alp, la vistòria va ser per Lídia Criballés (AE Mountain Runners del Berguedà) i Oriol Juan (UEC Mataró) i en categoria júnior, Oriol Rodíguez i Laura Becerra es van emportar la victòria.