Feec Notícies -

Notícies - 22/03/2018

Genís Zapater i Jordi Palomares representaran a Catalunya a la Tour de Rutor

Esquí de muntanya

La cursa Tour de Rutor, que forma part del circuit de La Grande Course, es disputa a la Vall d’Aosta (Itàlia), entre els dies 23 i 25 de març. La prova consta de tres etapes, amb un total de 7.000 metres de desnivell positiu acumulat, i aplega a més de 300 equips.

La selecció catalana d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) participarà a la Tour de Rutor amb un equip format per Genís Zapater (Ski Club Camprodon) i Jordi Palomares (CE Cerdanya Skimo Team).

Perfil de la primera etapa

Perfil de la segona etapa

Perfil de la tercera etapa

Genís Zapater ja ha representat a Catalunya en una prova aquesta temporada, a la Sella Ronda, formant equip amb Pere Rullan (La Molina CE). La parella catalana va acabar la cursa entre els 25 millors equips.

Jordi Palomares ve d’aconseguir un treballat podi a la Pocatraça, on va ser tercer, i que va ser vàlid pel campionat de Catalunya d’esquí de muntanya individual.