El Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques a la Morera de Montsant


El Club Excursionista Reddis és l’encarregat d’organitzar el Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i de Regularitat, que es durà a terme el proper diumenge 1 de desembre. La 22a Marxa Dufour es realitzarà a la Morera de Montsant.

Després del campionat es farà un dinar de germanor on es lliuraran els trofeus de la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat. Els primer han estat Arnald Grabulosa i Guifré Miquel, de la UE Sant Joan de les Abadesses. Manel Galante i Meritxell Clotet, del CE Avinyó han quedat segons en un podi que ha tancat Joan Montades, del GE Campdevànol.

Pel que fa al Trofeu Azimut, Ponç Miquel Cabrer ha estat el guanyador, de la UE Sant Joan de les Abadesses.

Campions de la Copa i del Trofeu Azimut

Aquesta 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat es va tancar el passat diumenge 24 de novembre amb la 56a edició Marxa d’Orientació i regularitat del Cuc, organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà. 

En total, 19 parelles van sortit a les 8:30 h del matí des del Marquet de les Roques (Vallès Occidental) i van iniciar l’itinerari per completar els 11,65 quilòmetresde recorregut pels magnífics paratges de la Vall d’Horta a Sant Llorenç Savall. El punt de sortida i arribada de la marxa va ser el Marquet de les Roques. La Masia del Marquet de les Roques es troba ja documentada a l’època medieval. Va ser restaurada l’any 1895 per l’avi del poeta Joan Oliver “Pere Quart”.

Manel Galante i Meritxell Clotet, del Centre Excursionista Avinyó, es van emportar la primera posició. Els segons van ser Miquel Martínez i Pilar Díaz de la UEC Cornellà, entitat organitzadora. Van tancar el podi Laura Malcampo i Sergi Merodio, també de la UEC Cornellà.

Aquí es dona per finalitzada la temporada de marxes tècniques i d’orientació que es va iniciar el mes de març i que en total s’han realitzat fins a 8 competicions arreu del país.