Clàudia Galícia i Marta Garcia, podi a Erzincan


La tercera prova de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya s’ha disputat en l’entorn de les muntanyes d’Ergan Dagi, a Erzincan (Turquia), els dies 11 i 12. La cita, que ha acollit les disciplines individual i esprint, ha estat una important prèvia per comprovar l’estat de forma dels esquiadors a dues setmanes de la celebració del Campionat del Món, a la Transcavallo, a Itàlia.

Dues medalles per Clàudia Galícia i una per Marta Garcia

Clàudia Galícia (CE Cerdanya Skimo Team) ha aconseguit pujar al podi tant en la cursa individual com en l’esprint. En la prova individual Galícia ha estat tercera, per darrera de Laetitia Roux, primera, i Axelle Mollaret, segona. En la prova d’esprint la de Torelló s’ha colat en la segona posició, també per darrera de Roux. “Estic molt contenta. No era el tipus d’esprint que m’afavoreix, era de més de 6 minuts. Però satisfeta per aquesta segona posició. Ara a descansar i a pensar en els Mundials” ha comentat Galícia.

Per altra banda, Marta Garcia (CE Calldetenes) també ha pujat al podi en la cursa d’esprint, en tercera posició. A falta de només una prova d’esprint que es disputarà a la Mondolé Ski Alp (Itàlia), les catalanes mantenen les possibilitats de lluitar pel podi de la classificació general.

Fotografia / ISMF