Cambrils celebrarà el seu primer Open d’Escalada


El Centre Excursionista de Cambrils ha preparat el primer Open d’Escalada en rocòdrom el dia 20 de juliol. El rocòdrom, situat al Parc del Pinaret, constarà d’un tótem de 15 metres amb quatre espais d’escalada: 3 desploms i més de 12 vies distribuïdes en 300 m2, amb diferents graus de dificultat que van des del quart fins al setè nivell.

L’objectiu del Centre Excursionista de Cambrils juntament amb l’Àrea d’esports de l’Ajuntament, és que tots els participants escalin el major nombre de vies, sempre amb un caràcter lúdic i esportiu. A les 17:00 h s’iniciarà la prova, que durarà fins les 21:30 h, i a continuació es realitzarà l’entrega de premis als diferents guanyadors que hagin aconseguit més puntuació. En cas d’empat, es realitzaria una prova final per decidir els guanyadors. A partir de les 22:15 h hi haurà animació amb música per tancar la jornada.

Per formalitzar la inscripció, caldrà omplir el formulari d’inscripció en línia al web del Centre Excursionista de Cambrils, o bé descarregar el formulari PDF, completar-lo i enviar-lo per correu electrònic a c.e.cambrils@gmail.com o a través del formulari Contacta’ns del mateix web. Les inscripcions són gratuïtes per a federats. Per a no federats tenen un cost de 5 euros.

Foto / Berta Ruiz