Ajornat el Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques per la situació de país


Un cop el Tribunal Suprem va emetre la sentència sobre els líders socials i polítics catalans, van ser moltes les entitats i clubs excursionistes que es van posiciar en contra.

Ajornat el Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i de Regularitat

El Club Excursionsta Reddis també s’ha sumat a aquest rebuig i ha decidit ajornar el 19è Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i de Regularitat. Aquí el comunicat:

Ateses les situacions de reivindicacions que estem vivint aquests darrers dies com a conseqüència de la injusta sentència que va emetre el Tribunal Suprem el passat dilluns dia 14 d’octubre sobre la condemna a catalans per haver exercit el dret a votar i considerant que ens vulneren els nostres drets democràtics,

el Club Excursionista Reddis, en reunió de la seva Junta directiva, ha decidit,

SUSPENDRE la Marxa Dufour prevista pel diumenge dia 20 d’octubre,

i traspassar dita competició al dia 1 de desembre de 2019.

Lamentem que pugui ocasionar algun malestar entre els participants, tot esperant la comprensió i entesa a l’esmentada decisió presa.

Anul·lat el RodaCEC

Inclòs en el calendari de Rodacamins, el Centre Excursionista de Catalunya ha anul·lat el RodaCEC, que s’havia de celebrar el 20 d’octubre.

El Cavall Bernat també es posiciona

El Grup Cavall Bernat també ha emès un comunicat al respecte.

Amics, davant la sentència del procés considerem necessari que el nostre Grup es posicioni respecte el mateix i hem redactat aquest escrit per la seva difusió.

·       La nostra Associació es posiciona en contra davant la sentència del Tribunal Suprem en relació amb els nostres representants institucionals i politics del país.

·       És intolerable aquesta violació dels més elementals drets democràtics per part del Tribunal Suprem.

·       Després de dos anys de reclusió preventiva per uns fets que en qualsevol democràcia serien d’allò més habitual, aquesta sentència afecta l’essència de la democràcia i obviant el principi d’innocència. Per tot l’exposat la l’Associació Esportiva Grup Cavall Bernat vol transmetre el seu suport a les condemnades i condemnats així com a les seves famílies.