Curs de Seguretat en Muntanya

El Comitè de Seguretat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya juntament amb l’Àrea de Formació i ECAM, convoca un curs de Seguretat en Muntanya per els mesos de juliol a octubre.

L’objectiu d’aquesta formació oberta a tots els socis d’entitats, està destinada a assolir unes competències i coneixements per dirigir les actituds, accions i comportaments de cada un amb la finalitat de minimitzar i prevenir la sinistralitat a la muntanya.

Les eines i recursos adquirits facilitaran la planificació i disseny d’activitats com a base d’una bona gestió dels riscos a les activitats de muntanya, tenint consciència de la vulnerabilitat i exposició als perills del medi natural i de les capacitats i límits de les persones.

Requisits d’accés:

  • Ser major de 18 anys

Calendari del curs:

El curs està format per 3 mòduls.

  • Mòdul 1. Seguretat a les activitats de muntanya (Online)
  • Mòdul 2. Prevenció i gestió de riscos en Muntanya (Online i Presencial)
  • Mòdul 3. Aplicacions i pràctiques (Online)

El calendari es pot consultar a la web de la FEEC (link) i pot està subjecte a algun canvi.

Durada del curs: 60 hores.

L’assistència a les sortides pràctiques i a l’avaluació és obligatòria i es permet l’absència fins a un 20% del contingut teòric.

Places: Hi ha un màxim de 30 places i el mínim per fer el curs és de 12 inscrits.

Lloc: Els llocs on realitzaran les sessions teòriques i les sortides pràctiques es comunicaran abans de l’inici del curs.

Preu: El preu del curs és de 30€ els federats i 50€ els no federats. La quarta vegueria ha subvencionat el curs a les seves entitats amb un cost de 5€,

Inscripció: Les persones que vulguin inscriure’s ho han de fer a traves de la pàgina web de la FEEC.

El termini d’inscripció del curs serà el 26 de juliol, i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En cas d’exhaurir-se les places abans del termini es comunicarà a la pàgina web de la FEEC.

Tots els alumnes rebran la documentació del curs i la informació detallada abans de l’inici d’aquest.

Tota la informació detallada així com els continguts i horaris del curs el podeu trobar al següent document, aquest està subjecte a qualsevol canvi.