XX Caminada Popular de l’Anoia

Data de l'esdeveniment:
12/05/2019
Data de fi:
12/05/2019
Població:
Copons (08071)
Comarca:
Anoia
Kilómetres:
18 km
Web:
En la categoria:
Activitats culturals
Organitza:
GRUP DE LLEURE LA CLAU (SE)

Des de la Secció de Muntanya del Grup de Lleure “La Clau”, ens plau presentar-vos una nova edició de la Caminada Popular de l’Anoia. Una activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant i, alhora, descobrint la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.

L’itinerari té un recorregut circular d’uns 18 km i es preveu que pugui realitzar-se en una mitjana d’unes quatre hores i mitja, aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal de Copons, passant per indrets tan emblemàtics i bonics com el gorg de Nafre, en un entorn meravellós, el Coll de Pal, Sant Gabriel, Barranc de la Coma, etc.

La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 8:30 h del matí, des de la zona poliesportiva. Trobareu aparcament a l’antic camp de futbol.

Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats al llarg del recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la Caminada caldrà lliurar el full de ruta a l’últim control. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament. A la sortida es lliurarà també als participants un llibret amb detalls històrics i descriptius dels indrets pels quals transcorre la Caminada.

Advertiments:
El Grup de Lleure “La Clau” no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcurs de la Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d’accidents que l’entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat, amb una durada de 24 hores. El preu d’aquesta assegurança és de 3,70 €.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, 20 de maig.

Inscripcions: 
Té un preu de 10 € si es fa abans del dia 10 de maig, o de 12 € realitzant-la el mateix dia 12.

Podran efectuar-se:
– Personalment a l’Espai Cívic Centre, al carrer Trinitat, 12, d’Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h. i de 15:00 a 21:00 h.
– A l’oficina de l’entitat, ubicada al Centre Cívic de Fàtima, a l’Avinguda de la Pietat 42-44, els dimarts i dijous de 18:00 a 19:30 h.
– Fent un ingrés nominal al compte corrent núm. ES32 2100 0001 01 0200613362 de “La Caixa” i presentant-ne el resguard en el moment de rebre el full de ruta a la sortida. En aquest cas, cal que ens feu arribar les dades de cada inscrit per e-mail (nom i cognoms, adreça, població i telèfon de contacte) o bé mitjançant el formulari que trobareu aquí.