VII Caminada Popular IDECE: Flix – Vinebre

Data de l'esdeveniment:
27/10/2019
Data de fi:
27/10/2019
Població:
Tortosa (43500)
Comarca:
Baix Ebre
Kilómetres:
16 km
Telèfon:
977443271
Web:
En la categoria:
Activitats culturals
Organitza:
UNIÓ EXCTA. DE CATALUNYA TORTOSA

El dia 27 d’octubre del 2019, caminarem des de Flix, veurem a l’altra part de riu el “Castell Nou” (1) el meandre que fa el riu Ebre, el transbordador, visitarem la rampa de peixos de l’assut d’Ascó, fins arribar al poble de Vinebre, final de la ruta. L’Ajuntament ens facilitarà la visita a la Casa Natal d’Enric d’Ossó (2)

Dades de la Sortida:
De 8:00 h a 8:30 h del mati acreditació a la zona esportiva de Vinebre (on deixarem els cotxes i agafarem el bus, que ens portarà a Flix). De 8:45 h a 9:30 h esmorzar a Flix a càrrec de l’organització.

Arrancarem a les 9:30 h, creuarem el riu Ebre i per un magnífic camí de ribera veurem el Castell de Flix, recorrerem el meandre de Flix i un bonic camí de ribera ens portarà fins una zona d’esbarjo on ens espera un avituallament. Poc després passarem per davant del transbordador municipal. Seguim per una pista que coincideix amb el GR, sempre prop dels riu fins arribar prop de l’Assut d’Ascó on els voluntaris ens explicaran el perquè de la rampa per a peixos que s’ha construït (també podrem avituallar). Seguirem per la vora del riu fins arribar a Vinebre on ens refrescarem i anirem a visitar la Casa Natal d’Enric d’Ossó. I donarem per acabada la nostra caminada. Són un 14,6 km en molt poc desnivell. Apta per a tots els públics.

Imprescindible: Portar roba i calçat adequat per caminar aquesta distància, una gorra o barret per protegir-nos del sol.