Via Ferrada: vies ferrades del Montsià

Data de l'esdeveniment:
02/12/2018
Data de fi:
02/12/2018
Població:
Barcelona (08034)
Comarca:
Barcelona
Telèfon:
677 95 77 64
Web:
En la categoria:
Activitats socials
Organitza:
CLUB ALPINO BARCELONA

La Serra de Montsià és un lloc d’importància comunitària situat a la província de Tarragona, al sud de les Terres de l’Ebre. És una serralada relativament alta i molt a prop de la línia de costa. La serra del Montsià és un punt de referència geogràfic i privilegiat mirador de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Baix Maestrat i Ports. És aquesta zona on realitzarem la via ferrada de Santuari Santchís Escuin. Seguidament farem la ferrada Roca Blanc i després descendirem pel barranc de Feixes Tancades (11 ràpels)
Bon pla per als socis del CAB per reprendre les vies ferrades.

Dades Tècniques:
Ferrada Santuari Sanchís: Dificultat: K3 – Aproximació: 30 min – Distància: 2 km – Durada: 1 h 30 min amb l’aproximació.
Ferrada Roca Blanc: Dificultat: K3 – Aproximació: 1h – Distància: 5,32 km – Durada: 2 h 45 min aprox. amb l’aproximació.

Logística: dissabte 7:30h a Pl. Artós.

Requerit: soci del CAB, experiència contrastada en vies ferrades, bon nivell físic, llicència federativa o assegurança d’un dia, i portar el material adequat.

Material: Dissipador, baga d’ancoratge amb el seu mosquetó, guants curts, casc, arnés i botes lleugeres de muntanya o vambes amb sola dura, ulleres de sol, frontal, paravent o impermeable. En cas d’haver de rapelar portar també rapelador (vuit o revers amb el seu mosquetó) i cordino per Machard amb el seu mosquetó. Aliments (aigua, fruita, entrepà, fruita seca). Es pot llogar material a la botiga Vèrtic de Barcelona.

Important: Ni el CAB ni els coordinadors d’aquesta activitat, seran responsables sota cap circumstància dels possibles danys personals o accidents que puguin ocórrer durant la jornada. El CAB es reserva el dret a poder anul·lar o posposar l’activitat en cas que les condicions meteorològiques no siguin les adequades. El fet de participar en aquesta activitat implica l’acceptació d’aquestes normes.