Un Sant Joan molt especial (alta muntanya)

Data de l'esdeveniment:
24/06/2017
Data de fi:
25/06/2017
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelones
Telèfon:
688920377
Web:
En la categoria:
Alpinisme
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

Un Sant Joan molt especial
Ja fa uns anys (2007!) vàrem anar al refugi de Comapedrosa a passar la revetlla de Sant Joan. Després de celebrar-la com cal, una curta dormideta i cap al cim més alt d’Andorra a veure la sortida de sol! La nit va ser curta curta, però va valdre la pena.

Aquesta vegada ens superarem.

Anirem a conèixer la preciosa vall de la Glère, que compta amb molts llacs i cascadetes d’aigua, a més de ser una de les portes d’entrada a la Reserva Natural du Néouvielle.

Programa:
Sortida de Barcelona aviadet, no passa res si “empalmeu” amb el post de la revetlla oficial, podeu dormir de camí i així es fa mes curt el trajecte.

El primer objectiu serà arribar en unes 4-5 hores al refugi on passarem la nit (refuge Packe), un simpàtic i antic refugi situat a 2.500 metres de desnivell i que està considerat patrimoni arquitectònic dels Pirineus.

Després (qui vulgui) allargarem la jornada per acostar-nos en una horeta al Mont Arrouy, de 2.778 metres, des d’on veurem la posta de sol. Aprofitant les darreres llums del dia tornem cap al refugi a fer la revetlla bis… o al sac!

De matinada començarem la segona aventura del cap de setmana: anar a veure sortir el sol al cim “Turon del Neouvielle”, un 3.000!!! (3.035, per ser exactes).

La baixada serà molt maca, “de llac en llac” fins al vehicle.

Ja de viatge de tornada, qui vulgui podrà pujar al telefèric del Pic du Midi, una talaia que un dia o altre hem de visitar… i ja que passem per allà, aprofitem!

Quin programa!! Ja tenim ganes d’anar-hi!! T’apuntes?

Consulteu requisits tècnics, de material etc. a secretaria@cordada.org

Preu inscripció (inclou organització i guiatge):
Sòcies: 90 €
Sòcies “50”: 80 € (persones que sumen 50 dies d’activitat com a sòcies)
No sòcies: 100 €

Altres despeses: (transport i àpats (propis i la part del guia)) calculeu uns 50 € , es paguen “in situ”. Si es vol pujar al Pic du Midi (telefèric) costa 38 €.

Assegurança: si no disposes de carnet FEEC, has de sumar 7,40 € a la inscripció.