Trekking: Torre d’Eyne

Data de l'esdeveniment:
23/06/2018
Data de fi:
23/06/2018
Població:
Barcelona (08034)
Comarca:
Barcelona
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CLUB ALPINO BARCELONA

Pujarem a la Torre d’Eyne (2.830 m) per la seva cara nord Vall de Planès. Uuna excursió on podrem observar la flora d’alta muntanya i els paisatges pirinencs de la Cerdanya, fugint de les ascensions massificades.

Dificultat: moderada.

Distància: 15 km.

Desnivell positiu: 1.240 m

Durada: 7 h

Inici: 9 h des de Planès

Material: motxilla de mínim 25 L, protector de motxilla, botes gore, polaines, raquetes de neu (optatiu), pantalons llargs de trekking, pantalons impermeables (recomanable transpirables), 3a capa (jaqueta impermeable i transpirable), 2a capa (folre polar), 1a capa (samarreta tèrmica), mitjons de trekking, botes de trekking de canya mitjana / alta (turmell cobert), ulleres de sol categoria 3/4, gorra, buff, guants, protecció labial i solar, 2 litres d’aigua, menjar, farmaciola (manta tèrmica), frontal, mòbil amb bateria al 100%, bastons telescòpics

Requisits: ser soci del club i tenir llicència federativa o temporal. Possibilitat de sol·licitar-la al Club (5 € dia).

Important: Ni el CAB ni els coordinadors d’aquesta activitat, seran responsables sota cap circumstància dels possibles danys personals o accidents que puguin ocórrer durant la jornada. El CAB es reserva el dret a poder anul·lar o posposar l’activitat en cas que les condicions meteorològiques no siguin les adequades. El fet de participar en aquesta activitat implica l’acceptació d’aquestes normes.