Trekking: Fageda de la Grevolosa i Serra de Llancers

Data de l'esdeveniment:
08/12/2018
Data de fi:
08/12/2018
Població:
Barcelona (08034)
Comarca:
Barcelona
Telèfon:
677 95 77 64
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CLUB ALPINO BARCELONA

Al CAB us oferim un trekking únic a través d’un dels camins més bonics d’aquesta època de l’any: la Fageda de la Grevolosa a la comarca d’Osona.

Sorint del coll de Bracons, farem una caminada circular que ens portarà a endinsar-nos per la majestuosa fageda de la Serra de Llenceria. Després de contemplar la Grevolosa seguirem de pujada cap al coll de Bracons. Es tracta d’un recorregut de bon fer que destaca per la seva bellesa paisatgística. Tot el transcurs és per dins la frondositat del bosc. Si trobem un bon dia, els colors del bosc de tardor poden ser espectaculars.

Dificultat: Fàcil

Detalls tècnics: Distància a peu: 13 kms amb 300 metres de desnivell positiu.

Requerit: bon estat de condició física, soci del club per a participar, portar el material adequat, necessari tenir el carnet federatiu o l’assegurança d’un dia emesa pel club.

Material: botes de muntanya, roba adequada pel trekking, motxilla (aigua, menjar, samarreta de recanvi, roba d’abric…).

Important: Ni el CAB ni els coordinadores d’aquesta activitat seran responsables sota cap circumstància dels possibles danys personals o accidents que puguin ocórrer durant la jornada. El CAB es reserva el dret de poder anul·lar o posposar l’activitat en cas que les condicions meteorològiques no siguin les adequades. El fet de participar en aquesta activitat implica l’acceptació d’aquestes normes.