Simposi: arqueologia, paleontologia i medi natural en cavitats a Catalunya

Data de l'esdeveniment:
17/05/2013
Població:
Barcelona (08011)
Comarca:
Barcelonès
Lloc:
Centre Cívic Urgell
En la categoria:
General
Organitza:
CLUB EXCTA. PIRENAIC
Més informació:
9 h

La Secció d’Espeleologia del Club Excursionista Pirenaic, conjuntament amb la Federació Catalana d’Espeleologia i l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya, organitzen el simposi “Arqueologia, paleontologia i medi natural en cavitats a Catalunya” que se celebrarà a Barcelona el  dissabte 17 de maig.

El simposi constà de cinc ponències on espeleòlegs, paleontòlegs, arqueòlegs i biòlegs desgranaran els principals elements a tenir en compte per determinar l’origen i l’actuació que cal fer davant de troballes en cavitats naturals. Tot seguit s’obrirà un debat on tothom podrà fer aportacions i comentar les seves experiències. El simposi es clourà amb un recull de conclusions que serviran de base per a la redacció d’un protocol d’actuació consensuat.

Les inscripcions són gratuïtes però cal formalitzar-les a la secretaria del Club Excursionista Pirenaic: presencialment de dilluns a divendres de 19.30 a 21.00 h (C. Duran i Bas, 16 baixos 1a de Barcelona), per telèfon (93 302 42 39) o per correu electrònic (cep@pirenaic.cat).