Serra de Guara, un Plus pels sentits

Data de l'esdeveniment:
22/09/2017
Data de fi:
24/09/2017
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelones
Telèfon:
688 920 377
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

La Serra de Guara és un Parc Natural situat al sud dels Pirineus, els seus relleus són molt espectaculars: parets, agulles, arcs naturals, barrancs. És un marc fantàstic pels excursionistes i encara més pels amants del descens de rius i barrancs.

Durant els mesos de juliol i agost està colonitzada al màxim. Ara, a finals d’estiu, és un bon moment per gaudir d’aquest indret tan singular. Us proposem activitats picantones però aptes per a qualsevol excursionista amb ganes d’una mica d’aventura.

Programa:

Per començar, anirem a fer el descens del rio Vero. Aquesta excursió és, sens dubte, la que més es fa a Guara, ja que no presenta dificultats i és molt espectacular. Caldrà fer ús de l’equip de neoprè per gaudir del bany. Si les temperatures no acompanyen, hi haurà pla B: fer un barranc sec, també molt maco i on practicarem la tècnica del rapel (tot i que sigui la primera vegada que ho feu).

El segon dia anirem a conèixer la zona de Rodellar igaudirem de la feina feta pel riu Mascún, brutal! Serà una excursió on també tocarem aigua, però amb els “escarpins” tindrem suficient. Per acabar amb una jornada ben entretinguda, farem la via ferrada “Espolón de la Virgen”, molts senzilla, però ideal per iniciar-se en aquesta modalitat esportiva.

El darrrer dia farem una altra excursió espectacular per la zona dels Mallos de Ligüerri, a Vadiello, per pujar al Pico Borón. Vistes d’ocell tot el dia, amb aventura, ja que haurem de grimpar (escalada mols senzilla), si us cal, amb la pretecció de la corda.

En definitiva, tres dies de paisatges espatarrants, aptes per a tothom… sempre i quan no patiu vertigen i que encara no tingueu desconnectades les ganes d’aventura… T’apuntes?

Preu inscripció (inclou organització, guiatges i part del material tècnic):
Socis: 145 €
Socis “50*”: 135 € (*: socis que sumen 50 dies d’activitat)
No socis: 155 €

Altres despeses (es paguen “in sito”): allotjament en mitja pensió + transport. Calculeu uns 110 €/130 €, dependrà de l’habitació que vulgueu a l’allotjament, de si heu de llogar equip de neoprè, etc.