Senderisme al Parc nacional de La Vanoise (Alps francesos)

Data de l'esdeveniment:
15/08/2018
Data de fi:
21/08/2018
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelonés
Telèfon:
626421433
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

El “Parc National de la Vanoise” va ser el primer Parc creat a França (ara fa quaranta anys) i constitueix un dels espais protegits mes grans dels Alps.
Una natura plena de força i un ancestral bagatge cultural es combinen al Parc i li donen la seva identitat.

A les seves valls i als vessants de les muntanyes hi ha una munió de pobles i llogarets que conserven la seva arquitectura tradicional. Als “Hameaux”, petits grups de cases situats en zones elevades i de pastures, encara es pot veure la vida dels pastors i l’elaboració del famós formatge “Beaufort”, considerat com “Bé de Déu”.

Tanmateix , poblets i muntanyes estan esquitxats de nombroses ermites “chapelles” que amaguen veritables joies de l’art Barroc.

Pel que fa a la natura, aquí com a la resta dels Alps, és del tot imponent. Multitud de llacs d’origen glacial, forts torrents que excaven gorgues espectaculars, salts d’aigua, glaceres, boscos, praderies, i evidentment muntanyes com el “Mont Pourri” o la “Gran Casse”, omnipresents i omnipotents que des dels seus cims nevats contemplen la vida dels homes.

La flora en aquesta època de l’any és espectacular, els prats sén plens flors de totes mides i colors. Pel que fa a la fauna també hi és present, sobretot a la “Reseve Naturelle de la Sassière” on podrem contemplar nombrosos grups de marmotes i d’isards en plena llibertat.

Les rutes que farem son de nivell mig i no tenen cap dificultat tècnica.

Preus:
(organització i guiatge)

Socis Cordada: 270 €
socis “30”: 265 €
socis “60”: 260 €
No socis: 280 €

Altres despeses: Allotjament, mitja pensió: 232 €

Viatge i transport: consultar

Grup reduït: 8 persones+guia

SI HI ESTEU INTERESSATS, POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES EL MÉS AVIAT POSSIBLE