Ruta dels Tres Monestirs 2017

Data de l'esdeveniment:
26/03/2017
Data de fi:
26/03/2017
Població:
Sant Cugat (08172)
Comarca:
Vallès Occidental
Telèfon:
93 674 53 96
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT

El proper 26 de març de 2017 se celebrarà la Ruta dels Tres Monestirs. Aquesta ruta biennal traça un recorregut de 52 km que uneix el Monestir de Sant Cugat del Vallès, el Monestir de Sant Llorenç de Munt i el de Santa Maria de Montserrat.

Les inscripcions per aquesta edició ja s’han obert a través de la plataforma inscripcions.cat, amb preus diferents per a federats i no federats. Les inscripcions només es podran fer en aquesta plataforma i dins dels terminis especificats, no existirà la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia.

Aquesta ruta és una caminada de 52 km que, tot i que no és una cursa, sí que és una activitat que requereix una bona forma física.

El recorregut de la caminada surt des de davant del Monestir de Sant Cugat, a la plaça Octavià, C/ Major, i segueix pel pont sobre l’autopista, coll de Can Camps, coll de Can Viver, coll de la Creueta, coll del Pujol Blanc, barri de Can Parellada, Can Torrella del Mas, cementiri de Terrassa, barris de Torre-sana, la Grípia, Can Montllor i Sant Llorenç, ermita de Santa Magdalena del Puigbarral, Matadepera, la Pedrera de l’Angelet, collet dels Tres Termes, coll de les Onze Hores, canal dels Monjos, els Quatre Camins de Can Pobla, Horts dels Monjos, la Mola i arribem al MONESTIR DE SANT LLORENÇ DEL MUNT. Seguim cap a la Cova del Drac, Can Robert, torre de l’Àngel, coll de la Riba, torrota de l’Obac, Casa Nova de l’Obac, alzina Teresa, les Vendranes, Can Lleonard, coll de la Torrota de Vacarisses, Vacarisses, cementiri, estació RENFE de Vacarisses, Hostal del Palà, Hostal de la Creu de la Guardiola, el Llobregat, Monistrol de Montserrat, la Font Gran, la Bestorre, camí dels Pelegrins i finalment arribem al MONESTIR DE SANTA MARIA DE MONTSERRAT.

Aquesta quinzena edició de la Ruta dels Tres Monestirs, està organitzada per diferents clubs de muntanya de la comarca com el Club Muntanyenc Sant Cugat i altres com el Centre Excursionista de Terrassa, el Centre Excursionista de Castellar del Vallès i Excursionistes.cat de Terrassa. En aquesta edició també col·laboren la Unió Excursionista de Sabadell, el Club Muntanyenc de Terrassa, el Tarraco Club Esportiu Muntanyenc, el Centre Excursionista de Mura i la Secció Excursionista del Club Natació Terrassa.