Marxa Commemorativa “CE Rafael de Casanova”

Data de l'esdeveniment:
17/12/2017
Data de fi:
17/12/2017
Població:
Barcelona (08025)
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
932853454
Web:
En la categoria:
Marxes tècniques
Organitza:
UNIÓ EXCTA. DE CATALUNYA DE GRÀCIA

Marxa tècnica de regularitat lliure commemorativa.

El Centre Excursionista “Rafel de Casanova” (inicialment Grup Excursionista) va ser l’entitat originària de la UEC de Gràcia, i l’any 2016 hagués celebrat el seu centenari. Aquesta entitat va ser la que va organitzar la primera marxa de regularitat l’any 1927, amb un itinerari entre Aiguafreda i Sant Antoni de Vilamajor.
Com a record de la primera marxa de regularitat celebrada a Catalunya, organitzem aquesta marxa de regularitat que portarà als participants de Taradell a Vic. Per tornar al punt de partida hi haurà un servei de transport.
El mapa que rebran els participants serà com els que feien els membres del CE Rafael de Casanova en totes les marxes i els itineraris que van publicar al llibre “Itineraris gràfics d’excursions. Volum I”, de l’any 1928, publicat conjuntament amb el CE Minerva, una entitat també desapareguda. L’itinerari que s’ha triat és el número 10 dels que hi ha al llibre esmentat i es reprodueix al cartell de la marxa.
La marxa té una llargada de 14 km, amb un desnivell positiu de 332 m i un desnivell negatiu de 481. Consta de tres trams.
Per tornar al punt de partida, un cop acabada la marxa, hi haurà un autocar.
També hi haurà un dinar que es farà al mas Casablanca de Taradell; en fer la inscripció caldrà triar el menú escollit.
Els participants que tinguin alguna necessitat especial per al dinar caldrà que ho comuniquin a secretaria@uecgracia.cat.
Hi haurà premis per als primers equips classificats.
Més informació