Marxa a Montserrat per camins de muntanya

Data de l'esdeveniment:
18/05/2019
Data de fi:
18/05/2019
Població:
Gavà (08850)
Comarca:
Baix Llobregat
Desnivell:
58 km
Kilómetres:
2300 m
Telèfon:
650145731
Web:
En la categoria:
Senders
Organitza:
UNIÓ MUNTANYENCA ERAMPRUNYÀ

Benvingudes i benvinguts a aquesta nova proposta de la secció de senderisme de la UME. Aquesta vegada us proposem participar a la caminada Gavà – Montserrat seguint la nostra via de muntanya.

Dins la logística prevista, tindrem dos cotxes que ens portaran les motxilles, perquè puguem caminar sense gaire pes a l’esquena i ens anirem trobant amb ells cada dues hores aproximadament. Els cotxes, a part de portar les motxilles, també ens oferiran begudes, fruits secs, fruita, gominoles, etc.

L’esmorzar el farem a Vallirana i el dinar a Sant Esteve Sesrovires, sense entaular-nos. Ara bé, si que buscarem un bar per acompanyar el menjar amb beguda fresca i cerveses, però sempre amb el temps just per posar-nos en marxa sense massa dil·lacions, per no perdre el ritme de la caminada.
Com anys anteriors, a banda de fer la sortida des de Gavà i Castelldefels, qui ho desitgi podrà incorporar-se a Begues (07:15 h del matí) i a Gelida, al voltant de les 12:15 h del migdia.
L’hora prevista d’arribada a Montserrat serà a les 19:30 h – 20:30 h, després de caminar aproximadament 4 hores de l’inici de la caminada.

Aquesta marxa només és apta per gent acostumada a fer caminades de resistència, ja que en total farem 58 km i tindrem aproximadament 2300 m de desnivell positiu.

Preu: Socis UME, gratis. No socis 5 euros. Temporal 5 €.
Transport: autocar, en funció dels participants. En el moment que sapiguem el preu de l’autocar, us ho comunicarem ràpidament perquè pugueu fer el pagament corresponent per poder assegurar una  plaça reservada per la tornada.
Inscripcions: A partir d’aquest moment, ja us podeu inscriure a secretaria de la UME, dimecres i divendres de 19:00 h a 21:00 h (només els socis i sòcies de la UME).
Per no socis, les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 15 d’abril, fent una transferència de 10 € (soci temporal i llicència temporal) al número de compte següent: ES59 2100 0281 6902 0015 3709.
IMPORTANT: quan es faci la transferència s’ha d’indicar el nom del participant i a continuació s’ha d’escriure la paraula MONTSERRAT. També s’haurà d’escriure un correu electrònic a umellicencies@gmail.com per comunicar que s’ha fet el pagament.