L’Audiovisual del Mes | El Paradís i la Mysterious Wall

Data de l'esdeveniment:
23/03/2017
Data de fi:
23/03/2017
Població:
Sant Cugat (08172)
Comarca:
Vallès Occidental
Telèfon:
93 674 53 96
Web:
En la categoria:
Activitats culturals
Organitza:
CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT

L’estiu del 2010 vaig participar en una expedició a l’Himàlaia Indi; he de dir que mai no he estat una viatgera, ni tant sols una turista. Els meus viatges sempre han estat entre les petites coses: Els senders de muntanya, la vegetació, la geologia i la petita fauna que pobla els espais naturals pels que no em canso d’observar i aprendre. També m’agrada escalar; les pedres i les parets rocoses representen un dels espais que em permeten deixar lliure el meu instint d’aventura, -el gen aventurer, que ben segur reposa en un racó arrelat a la meva personalitat-. Malgrat la gran afecció de buscar línies per pujar entre les roques i d’enfilar-me, sempre que puc, per les parets, sóc una escaladora bastant mediocre. Compto, però, amb l’amistat d’algunes persones que ho fan molt bé i als que sovint acompanyo en els reptes verticals al meu abast.
El meu viatge a l’Índia va ser conseqüència d’un repte, fora de totes les meves expectatives, al qual em va introduir la meva amiga Sílvia Vidal, una gran escaladora que no necessita presentació. Ella buscava algú que l’acompanyés en aquest viatge que tenia per objectiu escalar en solitari una paret immensa, de granit compacte, al vessant sud del Kinner Kailash, a la Vall del Baspa, que fa frontera amb el Tibet.
Aquesta projecció és la història d’aquest viatge, de les petites coses que vaig poder observar en aquesta vall que em va robar el cor, les persones, els temples, les magnífiques cases, els conreus, que florien de tots colors sota les pluges del monsó… El nom de la projecció surt
d’aquí, de les meves emocions en trobar-me entre les muntanyes més altes del món i de la bellesa que s’hi amaga:

EL PARADÍS I LA MISTERIOSA PARET.
El Paradís i la Mysterious Wall
20:30 h. Audiovisual presentat per Eulàlia Sancho.
50 min (2016)
Programació 2017
Projecció amb vídeos i fotografies comentada per Eulàlia Sancho
Fotografia: Marc Martín, Sílvia Vidal i Eulàlia Sancho
Vídeos: Marc Martín , Silvia Vidal i BBC Planet Earth

Entrada gratuïta