La FEEC participa a les diferents activitats de l’11 de Setembre

Data de l'esdeveniment:
11/09/2015
Data de fi:
11/09/2015
Població:
Barcelona (08001)
Comarca:
el Barcelonès
Lloc:
Diversos llocs
Desnivell:
-
Kilómetres:
-
Telèfon:
-
En la categoria:
Activitats culturals
Més informació:
A partir de les 9 hores

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya participarà en els diversos actes organitzats per la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de Setembre a Barcelona.

Ofrena floral

El president de la FEEC, Jordi Merino, acompanyat per membres de la Junta Directiva i pel representant territorial de la vegueria del Barcelonès, Ramon Tornero, participarà a la ofrena floral al monument de Rafael Casanova a les 9 del matí.

Via Lliure

A la tarda, la FEEC i les entitats excursionistes i clubs esportius de muntanya participaran en el tram 2 de l’esport català de la Via Lliure a la República Catalana, manifestació convocada a l’avinguda Meridiana de Barcelona.

Mostra d’Entitats dels Països Catalans

La FEEC també estarà present amb un estand propi a la Mostra d’Entitats dels Països Catalans organitzada per la Gent de la Terra al passeig de Lluís Companys, davant de l’Arc de Triomf de Barcelona. La Mostra d’Entitats, que comença ben d’hora i acaba al vespre, vol ser una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives.