International CAB’s Day

Data de l'esdeveniment:
03/11/2019
Data de fi:
03/11/2019
Població:
Barcelona (08034)
Comarca:
Barcelona
Desnivell:
800 m
Kilómetres:
9,5 km
Telèfon:
677 957 764
Web:
En la categoria:
Activitats socials
Organitza:
CLUB ALPINO BARCELONA

Desde el Club Alpino de Barcelona (CAB) volem homenatjar a tots els estrangers residents a Catalunya, amb una activitat que donarà l’oportunitat de conèixer-nos millor entre nosaltres disfrutant de la nostra passió per la muntanya. “L’International Day” consistirà en realitzar un Trekking per la tradicional muntanya de Montserrat, amb la peculiaritat que durant el dia només es podrà parlar en anlgès o francès.

Començarem el recorregut al restaurant Vinya Nova de Montserrat (473 m). Durant l’excursió, visitarem diferents ermites i coneixarem les muntanyes més importants del Massís de la Maçana, Pas de la Llebre i el Torrent del Bassal dels Gats. Ascendirem fins la muntanya de Sant Jeroni (1232 m), el pic més alt de Montserrat, i després baixarem per tornar al restaurant on disfrutarem d’un deliciós menjar. Durant el viatge veurem i aprendrem curiositats geològiques, històriques i naturals d’aquesta meravellosa muntanya.

Dificultat: Moderada
Distància: 9,5 km
Desnivell: 800 m
Durada: 5 h

Material: roba de muntanya transpirable, sabates per anar a la muntanya, roba per la pluja (per si es produeix un canvi de temps), roba tèrmica, protecció solar i pels llavis, barret i bastons telescòpics.

Menjar: Al finalitzar la ruta, disfrutarem d’un menú al restaurant Vinya Nova de Montserrat per recuperar forces. En aquesta web podràs veure el llistat de menús amb els diferents preus de l’establiment.

Reserves:
Socis del Club Alpino Barcelona: Gratuït
No membres del club: 15 €

S’ha d’omplir el formulari d’inscripció.
Si no ets soci, cal que facis la transferència de 15 € al número de compte del club: ES75 2100-1005-08-0200165412 (La Caixa). Aquesta quantitat se’t reduirà de la quota de soci si vols fer-te membre del Club.
S’ha d’enviar el comprovant del pagament a info@clubalpinobarcelona.com amb el següent Assumpte: International CAB’s Day – (i el nom complert)
Requisit: ser estranger resident a Catalunya.

Per més informació posar-se en contacte amb: info@clubalpinobarcelona.com