GR-Suau 9a etapa (Bonmatí-Bescanó)

Data de l'esdeveniment:
18/06/2017
Data de fi:
18/06/2017
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
688920377
Web:
En la categoria:
General
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

Amigues i amics de les Suaus, encetem la penúltima etapa del nostre viatge per terres gironines.

En aquesta 9a etapa començarem al poble de Bonmatí, situat a La Comarca de La Selva i acabarem al poble de Bescanó, a la comarca del Gironès, l’última comarca del nostre viatge.

Com a curiositat, Bonmatí és el poble més jove de la comarca de La Selva, ja que es va constituir com a tal l’any 1983.

Visitarem l’ermita de Sant Grau, on podrem gaudir d’unes meravelloses vistes de tota la vall, la ciutat de Girona, les muntanyes veïnes i fins i tot el Pirineu. De baixada passarem per la font picant d’en Coromines, una antiga embotelladora d’aigua avui abandonada. Els més agosarats podran fer un tast “d’aigua picant”. Ja només ens queda arribar al nostre punt final de la sortida d’avui, el poble de Bescanó, ja molt a prop de Girona.

NOTA:
El GR-Suau de Cordada no és cap GR “oficial”. El seu recorregut ha estat dissenyat pels guies de Cordada, especialment pensat per a ser apte per a tots els públics, passant pels indrets més bonics dels territoris que travessem i per camins alhora fàcils, segurs i amb caràcter excursionista, evitant trams urbanitzats o que considerem que no tenen interès.

El Gr-Suau d’enguany consta de 10 etapes. El vàrem iniciar el mes d’octubre a Castellfollit de La Roca i l’acabarem el mes de juliol a Girona, creuant les comarques de La Garrotxa, La Selva i el Gironès.

És obert a tothom i es poden fer tantes etapes com es vulguin. No és obligat fer-ho sencer, pots participar tant en una etapa com en una excursió independent d’un sol dia, encara que ens agradarà que ens vulguis acompanyar en la nostra aventura.

Distància: 13 km
Desnivell: +350 m
Dificultat: baixa
Cita: a les 7:45 h davant la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig (L1).